Riikka

Riikka

Hei!

Olen taideterapeutti, taiteilija ja kirjailija, Riikka Lauanne. Lisäksi olen koulutettu hieroja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä huokuu blogikirjoituksistani. Kirjoitan myös ihanan Hidasta Elämää-yhteisön riveissä. Kirjoituksiani inspiroi syvenevä tietoisuus, aitous ja rohkea oman polun eläminen.

Elämääni rikastuttavat eläimet, meditaatio, puutarhanhoito sekä kaikenlainen luovuus. Rakastan kukkia, lintuja, jalokiviä, sadetta, kynttilöitä, tunnelmia ja tähtitaivaita. Elämä on paljon taianomaisempaa kuin miltä se päällisin puolin näyttää. Uskon telepatiaan, intuitioon, energioiden vaikutukseen ja asioiden merkityksellisyyteen. Monet asiat haluavat näyttäytyä meille, jos vain annamme sen tapahtua emmekä pidä itseämme liian kiireisinä elämän kiemuroissa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuilleni! Toivon, että löydät täältä jotain itsellesi.

❤️ ❤️ ❤️

riikka

Voit tilata minulta oman uniikin runon hintaan 20€. (Esim. muistorunot, onnittelut tai kanavointina itsellesi.) Runon voi tulostaa, kehystää, antaa lahjaksi jne. Pääset tutustumaan runoihini mm. täällä.

Teen myös energiahoitoja ja intuitiivisia katselmuksia n. 60min + kirjallinen raportti kaikesta, mikä nousee. (Tällä palvelulla ei ole hintaa, voit maksaa sen mukaan mitä koit saaneesi.)

Ota yhteyttä: lauanne.riikka(at)gmail.com

Julkaistut kirjani löydät tästä.