Riikka

Hei!

Olen taideterapeutti, taiteilija ja kirjailija, Riikka Lauanne. Opiskelen parhaillaan positiivisen psykologian maisteriksi. Lisäksi olen koulutettu hieroja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä huokuu blogikirjoituksistani. (10/2019 Minusta tuli Hidasta Elämää-kirjoittaja! HE-blogiani pääset seuraamaan täältä.) Kirjoituksissani minua inspiroi syvempi tietoisuus sekä rohkea oman polun etsiminen ja eläminen.

Elämääni rikastuttavat eläimet, meditaatio, puutarhanhoito sekä kaikenlainen luovuus. Rakastan kukkia, lintuja, jalokiviä, sadetta, kynttilöitä, tunnelmia ja tähtitaivaita. Elämä on paljon taianomaisempaa kuin miltä se päällisin puolin näyttää. Uskon luonnolliseen yliluonnolliseen, värähtelyyn ja asioiden yhteyteen. Kaikella on selitys, vaikkemme vielä sitä näkisi.

Sana Atlantinlootus juontuu tietoisuuden kukkana pidettävään lootukseen, joka buddhalaisuudessa viittaa myös naiseen. Naiseus onkin yksi aiheista lähellä sydäntäni. Muita intohimonaiheitani ovat rohkeus, päätösten teko, luovuus sekä oman suuremman potentiaalin löytäminen.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuilleni! Toivon, että löydät täältä jotain itsellesi.

❤️ ❤️ ❤️

riikka

Pieni Taidetehdas-verkkokauppa tarjoaa maalauksistani painettavat taidejulisteet ja -postikortit.

Pääset tutustumaan runoihini täällä. Voit myös tilata minulta oman uniikin runon hintaan 20€. (Esim. muistorunot, onnittelut tai kanavointina itsellesi.)

Julkaistut kirjani löydät tästä.