Riikka

Riikka

Hei!

Olen taideterapeutti, taiteilija ja kirjailija, Riikka Lauanne. Lisäksi olen koulutettu hieroja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä huokuu blogikirjoituksistani. Kirjoitan myös Hidasta Elämää-yhteisön riveissä. Kirjoituksissani minua inspiroi syvempi tietoisuuden taso, ilo ja inspiraatio sekä rohkea oman polun etsiminen ja eläminen.

Elämääni rikastuttavat eläimet, meditaatio, puutarhanhoito sekä kaikenlainen luovuus. Rakastan kukkia, lintuja, jalokiviä, sadetta, kynttilöitä, tunnelmia ja tähtitaivaita. Elämä on paljon taianomaisempaa kuin miltä se päällisin puolin näyttää. Uskon luonnolliseen yliluonnolliseen, värähtelyyn ja asioiden yhteyteen. Kaikella on selitys, vaikkemme vielä sitä näkisi.

Sana Atlantinlootus juontuu tietoisuuden kukkana pidettävään lootukseen, joka buddhalaisuudessa viittaa myös naiseen. Naiseus onkin yksi aiheista lähellä sydäntäni. Muita intohimonaiheitani ovat rohkeus, luovuus ja jokaisen ihmisen henkilökohtaiset vahvuudet.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuilleni! Toivon, että löydät täältä jotain itsellesi.

❤️ ❤️ ❤️

riikka

Pieni Taidetehdas-verkkokauppa tarjoaa maalauksistani painettavat taidejulisteet ja -postikortit.

Pääset tutustumaan runoihini täällä. Voit myös tilata minulta oman uniikin runon hintaan 20€. (Esim. muistorunot, onnittelut tai kanavointina itsellesi.)

Julkaistut kirjani löydät tästä.