Riikka

Olen taiteilija, taideterapeutti ja positiivisen psykologian opiskelija, Riikka Lauanne. Lisäksi olen koulutettu hieroja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä huokuu blogikirjoituksistani. Minua inspiroi syvempi tietoisuus omista valinnoista sekä rohkea oman polun etsiminen ja kulkeminen.

Elämääni rikastuttavat eläimet, meditaatio, puutarhanhoito sekä kaikenlainen luovuus. Rakastan kukkia, lintuja, jalokiviä, sadetta, kynttilöitä, tunnelmia ja tähtitaivaita. Elämä on paljon taianomaisempaa kuin miltä se päällisin puolin näyttää. Uskon luonnolliseen yliluonnolliseen, värähtelyyn ja asioiden yhteyteen. Kaikella on selitys, vaikkemme vielä sitä näkisi.

Sana Atlantinlootus juontuu tietoisuuden kukkana pidettävään lootukseen, joka buddhalaisuudessa viittaa myös naiseen. Naiseus onkin yksi aiheista lähellä sydäntäni. Toinen, kenties vielä suurempi intohimoni kohde on kokonaisvaltainen parantuminen ja eheytyminen. Integroimalla menneisyyden painolastit vapaudumme elämään entistä puhtaammin tätä päivää, jossa kaikki on mahdollista.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuilleni! Toivon, että löydät täältä jotain itsellesi.

Riikka

Pieni Taidetehdas-verkkokauppa tarjoaa maalauksistani painettavat taidejulisteet ja -postikortit.

Pääset tutustumaan runoihini täällä. Voit myös tilata minulta oman uniikin runon hintaan 15€. (Esim. muistorunot, onnittelut tai kanavointina itsellesi.)

Julkaistut teokset:

riikka-raiteillaan

RAITEILLAAN
Runokokoelma

riikka-vova

VOVA
Kouluikäisten lasten kiusaamisenvastainen romaani

riikka-siivet

SIIVET
Runokokoelma

Kuutamolla

KUUTAMOLLA
Runokokoelma