Riikka

Olen kirjoittaja ja taidemaalari, elämän pohtija, Riikka Lauanne. Olen koulutettu hieroja sekä taideterapian ohjaaja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä huokuu blogikirjoituksistani. Haluan kohdata ja vapauttaa sen pimeyden, joka on esteenä täydelliselle onnellisuudelle. Salaisuuden avainta pitelemme omissa käsissämme.

Elämääni rikastuttavat eläimet, meditaatio, puutarhanhoito sekä kaikenlainen luovuus ja tuunailu. Rakastan kukkia, lintuja, jalokiviä, sadetta, kynttilöitä, tunnelmia ja tähtitaivaita. Elämä on paljon taianomaisempaa kuin ymmärretään. Uskon luonnolliseen yliluonnolliseen, värähtelyyn ja asioiden yhteyteen.

Sana Atlantinlootus juontuu tietoisuuden kukkana pidettävään lootukseen, joka buddhalaisuudessa viittaa myös naiseen. Tällä kertaa lootus ei kasva rauhassa omassa pienessä lammessaan vaan suuren Atlantin rannoilla auringon ja tuulten armoilla. Näissä olosuhteissa kaikki turha karisee ja vain oleellinen jää jäljelle. Syntyy uusi lajike: samaan aikaan herkkä ja voimakas.

Omassa elämässäni olen kokenut suuren havahtumisen ja melko tuskaisenkin transformaation varjosta valoon. Tätä sanomaa haluan jakaa kaikessa, mitä teen: Olet hyvä ja arvokas. Älä tyydy vähempään!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuilleni! Toivon, että löydät täältä jotain itsellesi.

Tee yhteistyötä blogini kanssa.

Pieni Taidetehdas-verkkokauppani tarjoaa maalauksistani painettavat taidejulisteet ja -postikortit.

Pääset tutustumaan runoihini täällä. Voit myös tilata minulta oman uniikin runon hintaan 15€. (Esim. muistorunot, onnittelut tai kanavointina itsellesi.)

Julkaistut teokset:

riikka-raiteillaan

RAITEILLAAN
Runokokoelma

riikka-vova

VOVA
Kouluikäisten lasten kiusaamisenvastainen romaani

riikka-siivet

SIIVET
Runokokoelma

riikka-kuutamolla

KUUTAMOLLA
Runokokoelma