Kun epäilet toisten unelmaelämää, se kertoo maailmankuvastasi jotain tärkeää

unelmaelämää tyttö ja ilmapallot


Oletko joskus ihmetellyt, miten joillain ihmisillä asiat on kuin suoraan sadusta (raha, terveys, rakkaus jne.), ja epäillyt sen aitoutta? Eikai kukaan nyt sentään voi elää unelmaelämää kaikilla tasoilla.


Tämä epäilys johtuu elämänkokemuksestasi, joka on menneisyyden värittämä ja vääristämä. Kyseinen kokemus ei kuitenkaan ole koko totuus, ei edes suurin osa siitä.

Se on jotain, mihin tartumme ja mistä yritämme muodostaa totuuden. Varmuuden vuoksi. Kun joku on joskus hyökännyt yön pimeydessä, näemme tulevaisuudessa vastaantulijat mahdollisina hyökkääjinä. Ihan omaksi parhaaksemme, eloon jäädäksemme.

Hassua on, että kun maailmankuva pohjautuu kokemukselle, se usein myös toistuu. Etenkin niissä tapauksissa, joissa olemme osallisena tapahtumiin, yleensä aivan huomaamatta. Esim. hyväksikäytetyksi tuleminen voi olla tällainen asia. Se loppuu vasta, kun ymmärrämme ansaitsevamme parempaa. Ja kun näin käy, samalla hetkellä otamme valtavan harppauksen kohti ongelmatonta unelmaelämää.

Unelmaelämää, vuoristossa aurinkoista

Rajoittava uskomus

Minäkin joskus uskoin, että “jokaisella on joku ongelma”. Ajattelin, ettei kellään voisi olla kaikki asiat kunnossa, ja jos olisi, kulisseissa täytyisi olla kauhea taisto. On tottakin, että haasteet kuuluvat ihmiselämään, mutta silti tällainen uskomus on hyvin määrittelevä ja rajoittava.

Entä jos, vaikka olen nähnyt ongelmia ympärilläni, ongelmattomuus joka tasolla on täysin mahdollista ja saatavilla. Entä jos minun itseni tulee olla yksi niistä edelläkävijöistä, jotka selvittävät kaikki traumansa ja katkaisevat menneen kokonaan. Pois määrittämästä tulevaa. Vaihtaen sen uuteen vapauteen. (Esim. puute raha-asioissakaan ei ole sattumaa, vaan sitä ohjaa moni alitajuinen ja energeettinen ongelma, joka on purettavissa.) Entä jos muutos ihmiskunnassa on tapahtumassa juuri nyt, ja kaltaisiani on yhä enemmän ja enemmän? Me emme vain elä sitä, mitä meille on joskus annettu, vaan luomme kokonaan uutta.

Eikä vain entä jos, sillä juuri näin koen sen olevan.

Unelmaelämää, tähtitaivas ja sydänkuu

Kohti unelmaelämää


Tie kauniiseen maailmaan, jossa “liian hyvä” onkin totta, on todellisuudessa aina edessämme. Ovi avaamista vaille auki. Eikä se ovi ole lukossa… Se vaatii vain päätöksen. Joskus vihan ja riuhtaisun. Ja yleensä valtavan määrän sitoutumista – kunnes kaikesta tulee automaatiota.

Vaikka tuohon ihanaan maailmaan pääsy voi joskus vaatia verta ja kyyneleitä, se ei kerro ihanasta maailmasta yhtään mitään. Se kertoo vain vanhasta maailmasta, josta pyrimme pois, ja joka viimeiseen asti roikkuu mukana lonkeroineen ja ehdollistuneine ajatusmalleineen.

Vaikka sinulla olisi ollut traumaattinen menneisyys, se ei tarkoita, että tulevaisuutesi olisi samanlainen. Se tulee olemaan niin paljon parempi. Muutos tapahtuu sinussa joka hetki.

Ja vaikka olisit kyynistynyt rakkaudessa, luullut nähneesi jo kaiken, voi elämä yllättää sinut totaalisesti.

Sillä sinä olet vapaa. NYT.

riikka

Tilaa läheisellesi tai itsellesi lahjaksi uniikki runo. ❤️ Runojani löydät mm. täällä.

Joko olet nostanut itsellesi Luonnon viestin? Se valikoituu juuri sinulle, juuri tähän hetkeen.

Tykkää tai jaa: