Saara Kiurun luontoaiheinen taidenäyttely jättää lämpimän olon keskellä marraskuuta

Saara kiurun taidenäyttely

Näyttely jatkuu vielä muutaman päivän ajan: pääset näkemään sen perjantaihin 29.11. asti.

Päädyin kuvataiteilija Saara Kiurun näyttelyn äärelle yöpyessäni Helsingin Meri-Rastilassa Hotelli Rantapuistossa. Hotellin talvipuutarhamainen avara ja valoisa tila luo kauniit puitteet maalauksille, jotka on ripustettu tumman paahteiselle tiiliseinälle. Valoisina ja värikkäinä Kiurun maalaukset pomppaavat esiin taustastaan. Teemat ovat luontoaiheisia, värit vaihtelevat pastellista voimakkaaseen mutta pysyvät pehmeinä.

Kiuru - tunnelmallinen tila
Tunnelmallinen tila
Elävä metsämaisema

Eläväiset maalaukset ovat sopivat hyvin ympäröivään vuodenaikaan, joka ei selvästi ole kesä eikä kuitenkaan vielä kunnon talvi. Luonnosta voi löytää myös paljon symboliikkaa ja yhtymäkohtia ihmiselämään.

Ihanan pastelliset sävyt. Tämä maalaus sopisi myös kirkkaanvalkoista seinää vasten!

Itä-Helsingissä sijaitseva hotelli Rantapuisto on sijoittunut merenrantaan upeiden lenkkipolkujen varrelle. Tarjolla on mm. lounasta ja sununtaisin brunsseja. Paikka on tunnelmallinen koko seinän levyisine ikkunoineen ja aitoine kynttilöineen.

Toivon kuitenkin, ettei hotelli tule liian suosituksi, jotta itsekin mahdun vielä vieraaksi aina kun sile tarvetta on. 😉 Suosittu se taitaa tosin olla jo, mikä on hieno asia ja takaa laadun jatkossakin.

Suosikkini

Entä mikäpä oli näyttelyn suosikkimaalaukseni? Vastaus on helppo. Se oli tämä ihana kauris, niin pastellisen pehmeä! Kauriin ystäväksi halusin valokuvata myös violetinsinisen maalauksen koivuista. Sen värit olivat itselleni erityisen kutsuvat. Silti bambi kaikessa viattomuudessaan ja pehmeydessään vei voiton, jos täytyisi valita yksi maalaus.

Mahtava bambi ja syvän aistikas koivumetsä.

Tässä vain muutamia otoksia näyttelyn annista. Suosittelen lämpimästi näkemään tämän ihanan näyttelyn itse.

Näyttely jatkuu vielä muutaman päivän ajan: pääset näkemään sen perjantaihin 29.11. asti.

riikka

Sinua saattaa myös kiinnostaa kirjoitukseni:

Luovuus, avain sisäiseen muutokseen

Itsen löytäminen vaatii ennen kaikkea rehellisyyttä

Unelmaelämä ei odota: nyt tai ei milloinkaan!

Aineeton lahja on tänä päivänä arvossaan. Minulta voit tilata uniikin runon lahjaksi tai esim. erilaisiin juhlatilaisuuksiin hintaan 20€. Julkaistuista runoistani pääset lukemaan enemmän tästä.

Tykkää tai jaa: