Papukaijat

Lovebirds! <3 Tiesitkö, että monet papukaijat pariutuvat koko elämän ajaksi?

Papukaijapariskunta on yksikkö, jonka sisällä ei ole kilpailua. Niiden ei tarvitse todistaa paremmuuttaan tai väitellä siitä, kuka oli oikeassa. Leikkisinä, uteliaina ja joskus röyhkeinäkin olentoina papukaijat ovat toisinaan melko mahdottomia. Mutta koska asialle ei voi mitään, ne eivät edes yritä muuttua. Papukaijat eivät voi muuttaa itseään rakkauden tähden. Ne ovat täydellisiä kaikessa epätäydellisyydessään. Kun puolustelu lakkaa, kaikki aika ja energia vapautuu aidolle välittämiselle.

Papukaijat on viesti Rohkeasta Rakkaudesta. Se alkaa itsestä ja laajenee siitä ulospäin. Joskus on hankala uskoa, että kukaan voisi hyväksyä meitä nähden suoraan sisäämme… Se ei kuitenkaan ole totta! On aika tuulettaa uskomuksiasi rakkaudesta. Mitä lempeämmässä ja myötätuntoisemmassa valossa näet itsesi, sitä helpompi muidenkin on tehdä niin.

Teen muun elämän ohella selvänäköisiä tulkintoja ja kaukoparannusta. Hoito kestää 60 minuuttia, jonka jälkeen kirjoitan puhtaaksi raportin esiin nousseista asioista (n.20min). Maksaa voit sen mukaan mitä koit saaneesi. Yhteyden minuun saat kirjoittamalla sähköpostia: lauanne.riikka(at)gmail.com