Meditaatio täynnä mahdollisuuksia ja mystisiä kokemuksia

meditaatio

Seuraava on pelkästään minun henkilökohtaisia kokemuksiani ja mielipiteitäni. Ei mitään tutkittua faktaa, vaikka tutkimuksia aiheesta meditaatio löytynee nykyisin jonkin verran.

Jos ihmiset tietäisivät meditaation mahdollisuuksista ja hyödyistä, he tekisivät sitä välittömästi ja jatkaisivat joka ikinen päivä.

Kokemukseni mukaan meditaatio voi tarjota mm. seuraavia asioita: rentoutuminen, euforia, tunne kotiin palaamisesta, kiireen poistuminen, perspektiivin muutos parempaan, huojentuneisuus, liikuttuneisuus, oikeiden asioiden muistaminen. Lisäksi ja kenties suurimpana energian latautuminen kehoon. Siispä paremmat lähtökohdat elämään ja myös aikaansaamiseen.

Tämän lisäksi meditaatio on tuonut itselleni lukemattomia mystisiä kokemuksia. Kirkkaita näkyjä, viestejä, musiikkia. Kokemuksen kehosta, joka on paljon nykyistä suurempi. Toisinaan nämä viestit ovat osoittautuneet todeksi.

Kerran meditaatiossa kuulin mieheni puhuvan minulle. Ihan omalla äänellään, jota on vaikea kuvitella, ellei sitä todella kuule. Hän sanoi olevansa pahoillaan, ettei voinut olla auttamassa muutossa ja kertoi rakastavansa minua. Mies oli parasta aikaa Fuerteventuralla, minä Italiassa puuhaamassa poismuuttoa. Kun seuraavana päivänä soitin ja kerroin miehelle kuulemastani, hän sanoi että ei voi olla totta: Hän oli juuri lausunut ne sanat minulle illalla ennen nukahtamistaan. Ymmärtämättä, että todella voisin kuulla!

Telepatiaa olemme sittemmin kokeneet kumpaankin suuntaan monta kertaa, emmekä enää hämmästele niin paljoa kuin alussa. Ihmeellistä se silti on.

(Kirjoitin aiheesta jo vuosi sitten, mutta silloin en maininnut mystisiä kokemuksia, ilmeisesti ettei ihan hulluksi luulla… 😉 Hyvä juttu se silti on, ja siinä on jotain, mitä en tässä jutussa mainitse. 🙂 )

Meditaatio lisää hyvää – pitkässä tähtäimessä

Tässä vaiheessa lienee hyvä mainita, että meditoimisen aloittaminen lisää joissain ihmisissä koettua tuskaa. Tämä johtuu siitä, että kaikki, mitä ihmisen sisällä on, nousee meditoinnin myötä pintaan. Ja harvassa on ihminen, jolla ei ole mitään alas painettua. Saman reaktion aikaansaa usein terapian aloittaminen – mikäli terapia oikeasti toimii.

meditaatio portti

Minäkin koin tuon tuskan jossain määrin, vaikkakin minulle meditoiminen itsessään on ollut aina antoisaa. Silti sen suoma tietoisuuden kasvu nosti kokemani tuskan esiin.

Tämä tuska velloi elämässäni jatkuvasti, ei siis suinkaan vain meditoimisen hetkellä, kunnes sain työstettyä sen pois. Lienee turhaa sanoa, että lopputulos oli mittaamattomasti parempi, kuin jos asiat olisi vielä sisälläni. Meditaatio on ollut minulle aina luksusta ja omaa aikaa, vaikken alussa meinannutkaan malttaa olla. Onneksi sitäkin voi oppia kaipaamaan!

Pitkässä tähtäimessä meditaatio muuttaa ihmistä – aina vain parempaan suuntaan. Jatkuvan ympäristön analysoimisen ja kritisoimisen sijaan meditaatio nostaa esiin omaa itseä, joka on monien vastausten lähde. Se korostaa vapautta ja vastuuta. Se kasvattaa nöyryyttä ja ylpeyttä samaan aikaan. Lisäten onnea kaikesta siitä, mikä on totta.

Jokaisen elämässä on jotain ainutlaatuista ja hyvää. Meditaatio poistaa taustahälyn ja johdattaa meidät vähä vähältä aarteen luo. Pystyisimme siihen kai ilmankin, jos vain osaisimme hiljentyä riittävästi – Hetkinen, sehän juuri on meditoimista!

Herkän herkkyys lisääntyy

Herkälle ihmiselle voi käydä niinkin, että meditoidessa herkkyys vain lisääntyy. Se, mille on joskus siedättynyt, ei toimi enää. (Se, onko tämä hyvä asia, riippuu katsantokannasta. Minulle se on ollut pelkkää hyvää!)

Ja kun ihminen on viritetty kuudennen aistin taajuudelle, se voi meditaation myötä alkaa toimia muutenkin kuin satunnaisin väläyksin.

Omat kokemukseni telepatiasta, näkemisestä ja aistimisesta ovat vain kasvaneet vuosien varrella. Ei yhteys nyt sentään ole päällä koko ajan, mutta se on avattavissa entistä helpommin. Tätä lahjaa pyrin käyttämään ja kehittämään tekemällä katselmuksia ja hoitoja, kun vain vauvaltani ja töiltäni ehdin.

meditaatio laiturilla

Ajatukset sallittuja!

Minun meditaatiossani ajatukset saavat tulla ja mennä. Kunhan en ajattele kauppalistaa. Ja jos sitten huomaan ajattelevani kauppalistaa, palaan takaisin. Tärkeää on tulla takaisin itseeni. Tuntea kehoni. Olla läsnä, virittyä taajuuksille. Vasta meditoimisen myötä huomaan, kuinka harvinaista se itse asiassa onkaan. Lähes koko ajan huitelemme jossain kaukana. Poissa.

Ihmismieli on vikkelä, mutta jos ymmärtäisimme, mitä voimme saavuttaa kouluttamalla tuota temmeltäjää hieman, me tekisimme sen.

Ja me kertoisimme siitä eteenpäin. Ja jos ketään ei kiinnostaisi, me tekisimme sitä silti. Ihan omaksi iloksemme. Koska me tietäisimme.

riikka

Lyhyempiä postauksia ja ajatelmia löydät niin Atlantinlootuksen instagramista kuin facebookista!

Tykkää tai jaa: