Telepatia – luonnollinen tapa aistia maailmaa

telepatia

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa aiheesta telepatia, vaikken ole tiennyt, mitä siitä sanoisin. (Kuinka voisikaan tietää, ennen kuin istuu alas ja alkaa luonnostella!) Jos saisin sanoa telepatiasta vain yhden asian, se tulee jo otsikossa: koen telepatian olevan aivan luonnollinen tapa aistia, jota tiede ei vielä tunnista. (Itse asiassa tunnistaapas mm. kvanttimekaniikassa, mutta tiedän siitä itse liian vähän voidakseni puhua siitä.)

Olen kokenut telepatiaa runsaasti. Kun joku ihminen tulee mieleeni yhtäkkiä tai pitkästä aikaa, saatan nykyisin jo miettiä, ajatteleekohan tämä ihminen minua nyt. Aina se ei ole totta, voihan ihminen vain tupsahtaa mieleen. Silti liian monta kertaa on käynyt niin, että viesti kilahtaa aivan lähiaikoina ruudulleni. Liian monta, jotta se olisi vain sattumaa.

Telepatia ei tietenkään “lähde liikkeelle” vain muista ihmisistä.

Jos joku ihminen tulee mieleeni ensin, ja kyseessä on herkkä ihminen, hän todellakin voi aistia minut. Sen, kuinka ikäänkuin kosketan häntä ajatuksella. Hän ei silti välttämättä tule ajatelleeksi, että miksihän minä nyt yhtäkkiä ajattelen Riikkaa. Kenties hän ei usko telepatiaan, mutta vaikka uskoisikin, vaatii harjaantumista huomata, milloin jokin ajatus saattaisi tulla ulkopuolelta. Pidämme ajatuksia ja tunteita ominamme, eikä meille ole opetettu muuta vaihtoehtoa.

Ei ainutkertaista vaan tavallista

Joku voisi ajatella, että telepatiaa koetaan harvoja unohtumattomia kertoja elämässä, oikein erityisen ihmisen kanssa. Ja että kun se tapahtuu, sen on oltava todella merkityksellistä. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kaikkien kanssa voi kokea telepatiaa. Ja koemmekin, mikäli sen vain huomaisimme! Astumme välähtävän hetken toistemme energiakenttiin, vaikutumme toistemme tunteista ja ajatuksista syvämmällä tasolla kuin ymmärrämmekään.

Myöskään telepatian tuoma viesti ei aina ole mitään mullistavaa. Kyseessä voi olla vaikka banaani tai Paavo Pesusieni. Telepatia on vähän kuin puhelin: se ei vastaa juttujen tasosta, ainoastaan niiden välityksestä.

Joskus rakkaan ihmisen kanssa on ihanaa kun tietää, ettei ajatusyhteys ole pelkästään yksisuuntainen. Toisinaan sama asia voi olla vaivaava. Kun meneillään on jotain yllättävää tai hankalaa ja tuntee, että yhteys sinne suuntaan on hetkellisesti “auki”. Sanotaan vaikka, että olisi tullut kiista jostain aiheesta ja asia on akuutti, tapetilla. Halusimme tai emme, kyseessä on energeettinen yhteys.

telepatia, buddha

Telepatia voi välittää tarkkoja viestejä

Joskus telepatia voi olla hyvinkin asiapitoista ja tarkkaa. Unissa voimme saada tietoa tai viestejä ihmisiltä siten, että he kertovat meille jotain, mutta toisinaan sama onnistuu myös valvetilassa. Ikäänkuin unenomaisena, ajatuksena, kuvana tai äänenä mielen perukoilla.

Minulle ja miehelleni tulee monesti sama sana tai asia mieleen. Emme tiedä siitä, kunnes jompi kumpi tulee sen maininneeksi. Viimeisin mieleenpainunut tapaus oli, kun sana Excalibur tuli toistuvasti mieleeni.

Googlasin sen: Kyseessä on taikamiekka. Se, jonka vain kuningas Arthur kykeni vetämään kivestä. Ajattelin, että tämän täytyy olla hyvä symboli. Elämä kuljetti eteenpäin, enkä keskittynyt asiaan sen enempää. Meni jokunen päivä, kun mieheni kertoi, että hänellä on jo jonkin aikaa ollut Miekka kivessä- synkronia (tarkoittaen, että asia nousee hänelle selittämättömästi esiin siellä sun täällä). Huudahdin, että niin minullakin!

Meille kahdelle tämä on niin peruskauraa, ettemme jää enää päivittelemään, kuinka ihmeellistä ja uskomatonta telepatia oikein on. Vaikka ihmettelyä se ansaitsisi joka ikinen kerta! Olen ajatellut, että jonkun pitäisi puhua tästä asiasta. Kertoa fiksuna ja koulutettuna ihmisenä, ettei tällaiset asiat ole mitään huuhaata. On omituista, kuinka vähän telepatiasta puhutaan maailmassa, joka on sitä täynnä tai kenties jopa jollain lailla perustuu sille.

Telepatia voi joskus sisältää kokonaisia lauseitakin, ihan kuin kuulisi toisen puhuvan tai lukisi tämän ajatuksen. Tällaisesta kokemuksesta kerroinkin hiljattain meditaatiopostauksessani. Voimme välittää toisillemme värejä, makuja, tunnetiloja ja vaikka mitä.

Avoin mieli

Koen telepatian olevan sama asia selväaistisuuden (selvänäkö, selväkuulo jne.) kanssa. Sanaan telepatia liitetään kuitenkin toinen olento, joten jos joku aistii, että kivi tippuu kohta katolta, sitä ei ymmärtääkseni pidetä telepatiana, vaikka käytännössä kyse on samasta ilmiöstä.

Minulla on ns. kuudes aisti avoinna ja sen vuoksi koen telepatiaa melko usein. Todennäköisesti koen sitä kuitenkin enemmän kuin tiedostankaan: opettelen vasta tulkitsemaan mitä mikäkin on. Mikä on minua itseäni ja mikä maailmaa? Jos ajattelen jotain asiaa luullen sitä omaksi ideakseni ja pian törmään siihen internetissä, oliko ajatus silti minun?

Vai aistinko sen siksi, että se on jo olemassa ja ikäänkuin tervehtii minua, tahtoo sisälle minunkin tietoisuuteeni?

telepatia, nainen

Telepatian havaitsemisesta voi olla suoranaista hyötyä.

Leikatessani koirani kynsiä olen usein tuntenut pelkoa. Luulin sitä omaksi tunteekseni, kunnes kerran ja sen jälkeen kerta toistensa jälkeen aloin havaita jotain mielenkiintoista. Pelko alkoi siirryttäessä takatassuista etutassuihin. Itselleni ei ole eroa, kumpaa leikkaan, mutta koiralle on. Koiralle, joka suostuu toimenpiteeseen saadessaan palkinnon joka napsauksesta, mutta joka silti pelkää sitä. Tunsin koiran pelon itsessäni!

Telepatian havaitseminen oli käänteentekevä piste. Toki joskus saatan hieman jännittää kynnenleikkuuta, mutta pelko ei ollut minun. Aloin miettiä, kuinka saisin sen muutettua. Jotta kummankin olo helpottuisi.

Päätin vastata tunteeseen toisella tunteella. Nyt havaitessani koirani pelon itsessäni, ajattelen intensiivisesti rakkautta. Se on vaikeaa, koska se vaatii keskittymistä, mutta olen huomannut, että kun teen niin, koiran on vaikeampi tuntea pelkoa. Ihme on tapahtumassa – ehkä. Tietoinen telepaattinen vaikuttaminen.

Onnistuinpa tai en, se ei ole pääasia. Pääasia on ymmärtää, että olemme värähteleviä energiaolentoja, emme mitään tyhjiössä asuvia tunteettomia pökkelöitä.

Juuri sen takia seuransa kannattaa valita huolella.

Juuri sen takia on tärkeää huomata, millaisia ajatuksia viljelemme.

Ja juuri sen takia elämä on paljon mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja taianomaisempaa kun alun perin ymmärsimmekään! ❤️

riikka

Joko seuraat Atlantinlootusta Instagramissa ja Facebookissa?

Tykkää tai jaa: